Counterplay14 2 comments


De sidste 2 dage har vi overladt klassen til nogle af vore kyndige kolleger, og koncenteret os om den internationale spil-festival Counterplay.

… og fuck (undskyld sproget) hvor var det en fed “festival”! 2 dage med fokus på spil, leg og læring, der ikke glemmes lige foreløbig. Masser af fede og inspirerende mennesker, oplæg og aktiviteter. Utrolig fed stemning og energi.

Tak til at alle der var med til at gøre Counterplay sådan en fantastisk oplevelse, og ikke mindst tak til Mathias Poulsen, der fik ideen til festivallen og førte den ud i livet! Thumbs up! 😀

Tore fortæller om ‘The School@Play approach” til Counterplay14.

Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Counterplay14