[:da]Det skete de dage i december engang[:]

[:da]… Vi har haft besøg af en “vise mænd”! Skanderborgs borgmester, Jørgen Gaarde, har været på besøg i vores lille firma! Rar og dygtig mand! Tak for besøget, Jørgen! 🙂

borgmesteren

Vi fik en lang god snak, og Jørgen blev meget klogere på, hvad det egentligt er vi laver herude i vores “Epic HQ” i Østjyllands Silicon Valley, Låsby.

Vi viste ham bl.a. den her fine video Niklas fra AAU har lavet med Christian og Fie fra Kirsebærhavensskole, Valby, i forbindelse med forskningsprojektet Sæt skolen i spil

-Og så er det december jo udover Juletid, tilsyneladende også artikler om Skolen i spil-tid. 🙂

Der er en pæn del af de artikler der er skrevet om vores metode, der er publiceret i julemåneden.

Det startede i de dage, i 2012, da vores projekt havnede på forsiden af skolelærernes fagblad, folkeskolen.

Spil virker som ritalin på ADHD-børn

Året efter var den gal igen med folkeskolen, der i 2013 bragte hele 3 artikler om projektet i december.

Skydespil kræver visuel opmærksomhed ligesom læsning

Vikar i GBL-klassen

Mark har fået mere selvværd

i 2014 var der enten december-artikel-pause, ellers har jeg misset noget i vores arkiv?! -det er altid en mulighed. 😉