[:da]Efterlysning! Har du set denne mand?[:] 2 comments

[:da]thorkild

… på TV2 News, altså! 🙂

I går var “vores” forsker, den ærværdige Thorkild Hanghøj, på TV2 News for at fortælle om de sociale gevinster ved at spille sammen i samme fysiske rum. Det var han fordi Statens institut for sundhed netop har meldt ud, at danske børn er de børn i Europa, der bruger mindst tid fysisk sammen.

Thorkild og Stine på The Media And Games NETwork på New York University

Det vil vi forfærdeligt gerne se, men vi har ikke adgang til TV2 News. Derfor brugte vi her til formiddag lidt tid på at prøve at finde klippet på nettet. Det mislykkedes desværre.

Tilgengæld fandt jeg et ældre radiointerview med den kære TH. Hvis I har lyst til at bruge 12 excellente minutter på at høre Thorkild være klog, så klik her: Når computerspil styrker indlæringen!

Og så vil vi stadig rigtig, rigtig gerne se Thorkild på TV2 News. Så send os endelig en besked hvis I kan hjælpe! Please! :-)[:]