[:da]Efterlysning! Har du set denne mand?[:] 2 comments


[:da]thorkild

… på TV2 News, altså! 🙂

I går var “vores” forsker, den ærværdige Thorkild Hanghøj, på TV2 News for at fortælle om de sociale gevinster ved at spille sammen i samme fysiske rum. Det var han fordi Statens institut for sundhed netop har meldt ud, at danske børn er de børn i Europa, der bruger mindst tid fysisk sammen.

DSC_0177

Thorkild og Stine på The Media And Games NETwork på New York University

Det vil vi forfærdeligt gerne se, men vi har ikke adgang til TV2 News. Derfor brugte vi her til formiddag lidt tid på at prøve at finde klippet på nettet. Det mislykkedes desværre.

Tilgengæld fandt jeg et ældre radiointerview med den kære TH. Hvis I har lyst til at bruge 12 excellente minutter på at høre Thorkild være klog, så klik her: Når computerspil styrker indlæringen!

Og så vil vi stadig rigtig, rigtig gerne se Thorkild på TV2 News. Så send os endelig en besked hvis I kan hjælpe! Please! :-)[:]


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “[:da]Efterlysning! Har du set denne mand?[:]

 • Marcus Dietrich

  CFU Center For Undervisningsmidler optager pædagogisk relevant indhold fra over 30 danske og internationale kanaler – heriblandt TV2 news. Vi gemmer administrativt alt indhold på alle kanaler i 4 uger, herfra gemmer vi kun det vi har udvalgt med særlig pædagogisk relevans. Dette indslag du her refererer til har vi ikke været opmærksom på, skriv til mig hvillen dato, og hvad tid det er sendt, så sørger jeg for vi gemmer udsendelsen – mdi@ucc.dk

  • Tore Indlægsforfatter

   Hej Marcus,
   Hvor lyder det bare godt! 🙂
   Ingen af os, så jo udsendelsen, men den skulle have været programlagt til 15/3/2016 kl. 16:30 på TV2 News.
   Jeg håber du kan finde den.

   Tusind tak. 🙂