Egmont Fonden FTW!


… så kan vi vist ikke trække den længere … nu kommer den, helt officielt og alt muligt…. Vi har i samarbejde med Egmont Fonden, Aalborg Universitet i København, Professionshøjskolen UCC og VIA University College fået stablet en 2-årigt forskningsprojekt om vores metode på benene. Egmont Fonden har doneret hele 4,2 millioner kr. til projektet. Det er næsten ikke til at forstå, og vi kan slet, slet ikke få armene ned. Vi er dybt beærede over den mulighed, tillid og blåstempling det er.

I tirsdags fortalte vi om projektet til Danmarks Læringsfestival 2015 i Bella Centeret. Det lød sådan her:

 

Vi glæder os sindssygt meget til at komme igang. Tak til alle der har været med til at gøre det her til en mulighed – særligt til vores kære familier, der holder alle vores tossede ideer, vores optagethed og vores arbejdsiver ud. Tak. 🙂

Pressemedelses kan læses på projektets hjemmeside: http://www.schoolatplay.dk/pressemeddelelse/

Og som pdf her: http://schoolatplay.dk/Pressemeddelelse Sæt skolen i spil.pdf

 

   nyt logo_rent_URL_transparent  AAU_logo_2012  ucc_logo  

Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.