Fagre nye verden…


I den forgangene uge byttede vi, til drengenes store glæde, rollerne lidt om…
Vi bad vores elever om at undervise os i Minecraft som en del af vores Byg og Konstruer- emne, der slutter i næste uge med LEGO Mindstorms.
De tog opgaven på sig og fik efter nogen diskussion os alle ind på samme server. Mine undervisere valgte at jeg skulle spille i fredeligt mode, når jeg nu skulle lære spillet, mens Tore blev smidt lige midt ned i survival mode!!!
De var gode til at fortælle og lære os spillet… But I still dont get it!
Jeg kan godt se at det er LEGO on screen og jeg kan tydeligt fornemme alle børns fascination af det – jeg er nok bare blevet for læreragtigt til rigtigt at kunne blive bidt af et spil uden en storyline!
Jeg kan dog se et stort undervisningspotentiale et sted, men ekspert i det, bliver jeg aldrig…
Jeg glæder mig bare til vores nye spil og vores nye didaktik – vi tæller ned til LAN-party med ungerne d. 22/2 hvor vi starter på det med en all nighter!
Jeg håber det bliver lige så hooked som vi er…
Og nej, I får ikke af vide hvad det er endnu…


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.