Farvel Starcraft II, *snøft*

Så er det ved at være slut med vores Starcraft II forløb, og vi skal igang med et nyt spil på mandag. Indtil videre er skiftet væk fra Starcraft II dog ikke en udelt succes.

Torsdag fortalte jeg ungerne, at vi skal starte på et nyt spil på mandag. Det resulterede i voldsom modstand og opstandelse. For at dæmpe gemytterne valgte jeg at fortælle dem om det vildt fede spil vi skal spille fra på mandag, og hvorfor … det virkede dog nok desværre lidt for godt, for siden har de hoppet op og ned og plaget om at vi kunne starte tidligere. En af eleverne tog endda direkte hjem og købte spillet da han havde fri! … fedt nok med elever der er motiverede og gerne vil forberede sig, men det var jo meningen at vi alle skulle starte fra bunden med at lære spillet sammen, på mandag. Særligt da et af vores fokusmål med næste emne er samarbejde. *Suk*

Anyways – hvis der er flere der har lyst til at tyvstarte, være foran, være velforberedte eller hvad vi nu skal kalde det, så er spillet Torchlight II.

… jeg har selvfølgelig også selv smugtrænet, men det’ ok – for jeg er jo voksen … 😉