Farvel Starcraft II, *snøft*


Så er det ved at være slut med vores Starcraft II forløb, og vi skal igang med et nyt spil på mandag. Indtil videre er skiftet væk fra Starcraft II dog ikke en udelt succes.

Torsdag fortalte jeg ungerne, at vi skal starte på et nyt spil på mandag. Det resulterede i voldsom modstand og opstandelse. For at dæmpe gemytterne valgte jeg at fortælle dem om det vildt fede spil vi skal spille fra på mandag, og hvorfor … det virkede dog nok desværre lidt for godt, for siden har de hoppet op og ned og plaget om at vi kunne starte tidligere. En af eleverne tog endda direkte hjem og købte spillet da han havde fri! … fedt nok med elever der er motiverede og gerne vil forberede sig, men det var jo meningen at vi alle skulle starte fra bunden med at lære spillet sammen, på mandag. Særligt da et af vores fokusmål med næste emne er samarbejde. *Suk*

Anyways – hvis der er flere der har lyst til at tyvstarte, være foran, være velforberedte eller hvad vi nu skal kalde det, så er spillet Torchlight II.

… jeg har selvfølgelig også selv smugtrænet, men det’ ok – for jeg er jo voksen … 😉


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.