GG! (Good Game)


Når vi spiller Starcraft II gør vi et nummer ud af, at vi alle starter med at skrive ‘gl hf’ i chatten, og når spillet er slut skriver vi alle ‘gg’. Forkortelserne betyder Good Luck, Have Fun og Good Game. Det er formaliseret høflighed, men det er med til at sætte en rigtig god ramme for hvordan vi er sammen om at spille.

Nå, men vi synes sådan lidt ungerne var gået i stå i deres Starcraft II – så vi gav dem lige 20 minutters intens strategiundervisning … det skulle vi så måske ikke have gjort, for nu fik vi faktisk klø!
Jeg kan godt finde på alle de rigtige undskyldninger for hvorfor vi tabte, men fakta er, at de rykkede helt vildt, og bankede os under forhold hvor vi tidligere var overlegne.
Trøster mig selv lidt med at det er os der har lært dem det! 😉

GG!


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.