[:da]Kirsebærhavens Skole i spil[:]

[:da]Meget kan man sige om teoribøger, foredrag og lange møder, men når det handler om børn og pædagogik, er det der gør mest indtryk ofte, at lytte til børnene.

De fantastiske lærere på Kirsebærhavens skole har på egen hånd lavet et Minecraft-forløb baseret på vores metode. Og så har de beriget internettet med denne 13 minutters video hvor eleverne får lov at fortæle om deres oplevelse. 🙂

Se med her:

Og se evt. klassens lærere, der her fortæller om hvordan det er at være lærer med metoden:

De’ fandme seje på Kirsebærhavens skole! 😀

[:]