Lang, god dag…


Sikke en dag… En lang en af slagsen, men også en dag hvor eleverne arbejdede 90 min nonstop m faglig læsning og forberedelse af oplæg der skal præsenteres for klassen. En af drengene lavede, ganske spontant, en model af planeterne i rækkefølge fra solen. Han kan dem udenad og syntes det er for sejt!
Vi laver Tiberian Sun dansk- det betyder at vi læser faglig læsning om universet og laver både hentediktat, sammensatte ord og plancher.
I dag lavede vi dansk i de to første timer og spillede så spillet i de to næste. Spisepausen blev brugt på refleksion og madpakker…
Vi nåede lige at banke computeren i 5. Time inden svømning.
Alle eleverne har nu nået guld achievement og lærerinden må nu i tænkeboks for at finde på flere nye opgaver… De arbejder simpelthen for hurtigt!


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.