[:da]Så meget legetøj, så lidt tid![:]


[:da]Jeg har netop læst, at folk der arbejder i små virksomheder generelt er gladest for deres jobs.

Vores firma består af ligenøjagtigt 2 personer. Stine og jeg, og lad os lige starte med at få en ting på det rene.

VI. ELSKER. VORES. JOBS!

Det er der mange grunde til, at vi gør.

Først og fremmest får vi lov til at dedikere al vores tid til at forsøge at gøre den danske folkeskole til et mere udfordrende, inkluderende, spændende, sjovere, engagerende og sjovere sted at lære. En sag som vi begge brænder for.

Derudover arbejder vi sammen med en efterhånden stor flok af fantastiske mennesker. Både i de danske skoler, University Colleges og Universiteter, men også i det private erhvervsliv, hvor vores kontaktflade består af spiludviklere og hardwaredistributører.

Så er der jo den fleksibilitet, der er forbundet med at være sin egen chef. Det kan godt være, at vi “indimellem” ender med at arbejde mere end 37 timer på en uge, men til gengæld bestemmer vi selv præcist hvornår, og hvor det foregår.

… og så er der jo legetøjet! Vi må endelig ikke glemme legetøjet!

Hverken de lækre ASUS Republic of Gamers laptops ASUS Danmark har valgt at støtte os med

IMG_2285

…Eller de to PS4’ere PlayStation Danmark har valgt at støtte vores projekt med.

IMG_2254

Tanken er, at vi nu får mulighed for at lave spilbaserede forløb med udgangspunkt i PlayStation-spil, som supplement til vores PC-spilbaserede forløb.

I nogle situationer har vi oplevet, at den teknologiske virkelighed på de danske skoler ikke altid gør det nemt, at insistere på at spille store, tunge, komplekse multiplayer PC-spil. Derfor vil vi gerne kunne tilbyde forløb hvor den tekniske udfordring reduceres til at koble en enkelt PlayStation til den projektor, der allerede findes i rigtig mange danske klasselokaler. Mere om det senere; Først bliver vi nødt til at selv at opleve at spille PlayStation på projektor, så vi kan blive klogere på hvad det egentligt kan, og hvad vi kan bruge det til i en undervisningssammenhæng.

Derfor er det meste af vores ene væg for tiden reserveret til PS4-spil. 😀

IMG_2284

Og, legetøj er jo ikke noget værd, hvis ikke man leger med det, vel? ;-)[:]


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.