[:da]Level up![:]


[:da]”Skolen i spil” har eksisteret længe. Først, for mange år siden, som diffuse tanker og ideer om at bruge spil som pædagogisk redskab, og senere på Columbusskolen i Skovby, som projekt under Skanderborg Kommunes initiativ, “Den innovative folkeskole”. Men i dag, for præcist et år siden. Den 8/1-2015 gik vores virksomhedsregistrering igennem, og Skolen i spil som 100% selvstændig enhed blev født. 🙂

Det har været et forrygende første år, med mange frustrationer, men heldigvis også med endnu flere glæder og successer. Der er sket så meget i løbet af de sidste 12 måneder, at det nærmest føles som en menneskealder.

Vi snakker ofte om, at vi skal bringe eleverne i deres nærmeste zone for udvikling. Der på kanten af hvad de kan præstere, hvor de ofte kun kan klare sig med hjælp, for det er der udviklings- og lærings-potentialet er størst. I det forløbne år som selvstændige har vi ofte befundet os netop der, og har måttet trække på alle de kontakter vi har kunnet trække på.

Tusind tak til alle der har fulgt os på rejsen, alle der har samarbejdet med os, og selvfølgelig en særlig tak til alle der har hjulpet os på vej.

 

Tusind tak til alle der har troet på os, og skubbet os “ud over kanten”.

Særligt vil vi gerne takke vores familier, der igennem de sidste mange år har stået model til lidt af hvert.

Lene Hvirvelkær, vores leder på Columbusskolen, der støttede os i den svære opstart med metodeudviklingen og vores brud med normerne for hvordan man underviser på en specialskole.

Skanderborg kommune, der troede nok på projektet til at støtte udviklingen.

Thorkild Hanghøj fra Aaalborg Universitet i København, for at sætte fokus på vores projekt og metode.

Egmont Fonden, for at financiere forskningsprojektet Sæt skolen i spil.

ASUS Danmark for at levere den nødvendige hardware til både vores daglige drift, men også til at afvikle de mange workshops vi har kørt det sidste år.

Og endelig en kæmpe tak til alle vi har arbejdet for og med. Ingen nævnt, ingen glemt.

 

Personligt tæller vi ikke vores alder i år, men i levels; og Skolen i spil er netop gået level up!

 

Vi er SÅ meget klar til level 3!

 

Game On!

 

level-up-boooyaaa

 

Stine og Tore[:]


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.