Lige om lidt …


I morgen er det  juleaften  første skoledag, og alle pakkerne ligger under  træet  dragen.


I løbet af sommerferien fik vi en mail fra Henning. Henning arbejder for det danske firma SteelSeries. Han skrev: 

[…] det är sällan våra produkter kan kombineras med något som det projektet ni driver. När det dessutom är Danskt tycker vi det vore kul att vara en av de som stöttar er!


Mvh,

Henning

… og i fredags stod der så pludselig sådan en palle uden for min dør:

Tusind tak, SteelSeries!! 😀
Jeg vil ikke skrive her hvad der er i kasserne. Sæt nogle af ungerne skulle finde på at læse bloggen aftenen inden første skoledag. Næh nej, imorgen, når vi har sagt goddag, spist rundstykker og hørt de spændende historier folk har med fra deres ferie, SÅ skal der un-boxes til den store guldmedalje.
Jeg glæder mig helt vildt. Både til at se ungernes reaktion når de hører om gaven, og også til at få lov at gramse på alt det fede udstyr! 😀
… og til de nysgerrige sjæle skal jeg nok love at skrive hvad i alverden der var i kasserne når de engang er blevet pakket op.


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.