[:da]l00t og gode sager! :-D[:]


[:da]Når vi spiller forskellige rollespil på computeren, hvad enten det er en Co-op Action Role Playing Game (Co-op ARPG), et Massive Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) eller en helt tredje afart, så er den primære kilde til nyt udstyr næsen altid at tage våben, rustninger og andet fra faldne fjender. På engelsk hedder den handling looting, og det grej man har samlet op bliver af samme årsag kaldt ‘loot’. IRL (In Real Life – i den virkelige verden) er ‘loot’ blevet synonym med ‘ting vi ikke har betalt for’. Det kan for eksempel være den gratis kuglepen man samler op på en messe, eller en smagsprøve i et supermarked.

IMG_2163

Totoro har looted en NES controller. 🙂

Det kan dog også være sponsor-gaver, som når ASUS Danmark vælger at støtte os med to splinter nye Republic of Gamers (ROG) G501’ere.

Tore med 2 stk. G501

En glad mand med ny computer. 😉

Det skulle efter sigende være den støjsvageste ultratynde gaming laptop i verden, med et af de hurtigste SSD drev på markedet. De er SÅ lækre og hurtige! EPIC L00T!!1!oneone

Det bliver en fest at have sådan en fræk lille fætter med land og rige rundt. 😀

Og nej, den har selvfølgelig ikke samme grafik-ydelse som vores nuværende ROG G750JH‘ere med nvidia GTX 780m, så måske kan alle de nyeste spil ikke afvikles i Full HD med alle grafikindstilligner i Ultra! -men det er tæt på, og G501. vejer under det halve af G750.

Hvis vi laver en hurtig power to weight ratio ved at sige 3Dmark11 score/vægt, får G501 næsten 2500 point pr. kg, og G750’eren ender omkring 1700p/kg. Så selvom vores nye ultralights ikke kan følge med vores eksisterende gaming-monstre, så får vi mere næsten 50% mere ydelse pr. kg når vi skal flytte dem rundt, og vi skal flytte mindre end halvdelen af den vægt vi plejer. Win-win. 🙂

Hvis vi lige vender tilbage til de der MMORPG’er et øjeblik, så er det også normalt, at når en guild/et laug/et kinship når en vis størrelse, eller alder, får de brug for et “guild house”. Et fælles mødested der er deres eget, hvor loot kan samles og deles, hvor planer kan lægges, raids kan organiseres og trofæer kan hænges på væggene. Skolen i spil har nu også fået sit eget Guild House. Vi er flyttet i fornemme lokaler i et kontorfælleskab i Låsby, Østjylland. -Og hvor er det fedt, at have et sted der bare er helliget Skolen i spil! Ikke at der er noget galt med hverken Stines eller min stue, men det giver bare noget helt andet, at have dedikeret plads “ude i verden”.

IMG_0159

Stine giver den gas på sin nye pind. 🙂

Adressen på vores fine nye kontor er Århusvej 14, 8670 Låsby:
[:]


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.