OM OS

Hvem er vi?

Tore Neergaard Kjellow, Pædagog

Hele mit liv har på en eller anden måde handlet om spil og leg. Netop derfor har vores metode udgangspunkt i netop spil, leg og læring. Jeg er lidt af en nørd, og elsker at skille ting ad for at finde ud af hvordan de fungerer. Jeg har haft mine nørd-fingre i alt fra papirrollespil over live rollespil til brætspil. -og i computerspillenes verden har jeg også været vidt omkring. Point-and-click eventyr, first person shooters, MMO og racer simulation. Jeg har gjort det hele på nørd-niveau.

Jeg har to børn, og leg og spil gennemsyrer både mit arbejde og mit familieliv – og min egen personlige nørdetid.

Engang troede jeg, at jeg skulle arbejde med IT-sikkerhed og system administration, men UNIX og IT-verdenen var nok ikke helt legende nok til mig. Så efter omtrent 3 år med kaffe, cola og blinkende dioder besluttede jeg mig for at tage en merituddannelse som pædagog i stedet.

Jeg elsker at spille co-op. Om det så er brætspil, et MMO eller hold-kørsel i et simuleret racerløb, så er det vigtigste for mig, at det er noget jeg kan gøre sammen med andre.

Telefon: 20331337

E-mail: tore@skolenispil.dk

CV: Tore CV november 2015

Stine Melgaard Lassen, Lærer

Jeg har altid elsket at spille, og jeg er meget interesseret i mulighederne for at integrere leg og legende aktiviteter i både mit professionelle og mit private liv.

For tiden er jeg blandt andet meget optaget af inklusionsperspektiverne i spil og spilbaseret læring og hvordan denne form for læring kan skabe et fælles sprog om læring for både lærere og elever.

Jeg tror fuldt og fast på, at spilbaseret læring kan, og bør spille en central rolle i at få løftet de inklusionsmæssige udfordringer folkeskolen står over for lige nu. Kombinationen af spil, leg og læring og anerkendende pædagogik er vejen til at motiverer børn idag, og møde dem der hvor de er.

Jeg er mor til tre børn og leg og spil fylder meget i vores familieliv.

E-mail: stine@skolenispil.dk

CV: Stine CV november 2015