OM TORE

Tore er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Tore havde selv svært ved at engagere sig i skolen. Han var udenfor og deltog ikke aktivt, hverken socialt eller fagligt. I stedet brugte han sin energi på bræt- og computerspil, som f.eks. Dungeons & Dragons. Gennem spillene opdyrkede Tore de faglige og sociale færdigheder der i dag har sikret ham en position som en af Danmarks førende eksperter på spil og læring.

“Jeg tror ikke på, at der nødvendigvis er noget galt med de børn der ikke fungerer i skolen. Jeg tror nærmere, at der er noget galt med skolen.”

Tore brænder for alle de børn der ikke passer ind i skolen. Uanfægtet om et barn er særligt begavet og keder sig, om det har en ADHD diagnose, eller en helt tredje grund til ikke at deltage, tror Tore på, at skolen kan indrette, så der er plads og rum til at alle kan udvikle sig. Både dem der allerede passer ind, og dem der af den ene eller den anden grund stikker ud.

CV: Tore CV maj 2017

Telefon: 20331337