Så fik vi Maria hooked….

Så fik vi Maria hooked – på pen & paper

Da jeg var nødt til at lave noget andet i dag, da vi skulle spille rollespil, bad jeg Hanne og Maria, vores fantastiske studerende om at hjælpe Tore. Hanne skulle oversætte – vi spiller Rollespil på engelsk – og Maria skulle spille min modige og retfærdige heltinde, Mira.

Jeg arbejdede inde på p-stuen, da det ringede ud til pause – Maria kom ind og spurgte om vi ikke kunne aflyse den børne samtale vi havde planlagt, da den elev vi skulle tale med – hang over en forgiftet flod og hun var ved at kaste et reb til ham….

Og således gik fantasiens verden af med sejren over real time!

Og han greb rebet – dog efter han var faldet i floden – og nu ligger han der…

Til næste onsdag!

I morgen spiller vi Torchlight II på elite!