Så fik vi Maria hooked….


Så fik vi Maria hooked – på pen & paper

Da jeg var nødt til at lave noget andet i dag, da vi skulle spille rollespil, bad jeg Hanne og Maria, vores fantastiske studerende om at hjælpe Tore. Hanne skulle oversætte – vi spiller Rollespil på engelsk – og Maria skulle spille min modige og retfærdige heltinde, Mira.

Jeg arbejdede inde på p-stuen, da det ringede ud til pause – Maria kom ind og spurgte om vi ikke kunne aflyse den børne samtale vi havde planlagt, da den elev vi skulle tale med – hang over en forgiftet flod og hun var ved at kaste et reb til ham….

Og således gik fantasiens verden af med sejren over real time!

Og han greb rebet – dog efter han var faldet i floden – og nu ligger han der…

Til næste onsdag!

I morgen spiller vi Torchlight II på elite!


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.