Sikken uge …


Klik for at hente bladet

Hold da op! Der skete noget i den forgange uge.

Folkeskolen bragte en lang artikel om vores projekt, og de havde valgt at putte den på forsiden og bruge 5 hele sider af bladet på den. Vi er dybt beærede og meget glade for at flere mennesker nu har fået kendskab til vores projekt.

Siden har vi haft endnu mere at se til end normalt. Mange mennesker har kontaktet os for at høre mere, nogle for at samarbejde, og nogle bare for at lykønske os og fortælle at de synes om det vi laver. Vi kan næsten ikke få armene ned. 🙂


Men det skal ikke alt sammen  handle om projektets eksponering i medierne, for vores 2 praktikanter, Hanne og Maria havde desværre sidste dag hos i fredags. For at få sagt ordentligt farvel havde vi valgt, at drengene måtte få lov at spille Starcraft II med dem. En udfordring der faldt for mange uger siden, men som vi ikke havde haft tid til at få afviklet før.

Der var dog et problem; Hverken Hanne eller Maria vidste hvordan man spiller Starcraft II. Så drengene fik til opgave at lære dem det, og manner hvor gik de roligt, ordentligt og effektivt til opgaven. Se selv:

Da de havde undervist damerne i det mest grundlæggende gik kampen igang, og den blev kæmpet med ære, fair play og god stemning. Rigtigt fedt at overvære, og Hanne og Maria fik et lille indblik i, hvor komplekst og krævende Starcraft II er, selv for voksne.
Nu er weekenden slut. Det har været endnu sværere at holde fri end normalt, men selvom jeg er træt og lidt ør i hovedet er jeg klar til endnu en uge i GBL-klassen på Columbus.
Game on!

Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.