Skal vi ikke bare gå igang?

Ok, helt ærligt, så har der været temmelig meget ustabilitet i bemandingen i GBL-klassen i år i forhold til sidste år. Både Stine og jeg har været meget væk på kurser, uddannelse og andet. Vi har, og har haft, fantastiske vikarer, men alene skiftene betyder meget for vores elever. Med alle de ting vi har haft om ørene kan man også godt glemme lidt at lægge mærke til hvad der i virkeligheden sker omkring en.

Forleden fik jeg dog lige en lille øjenåbner. Det skete da en af eleverne sagde “Skal vi ikke bare gå igang?”. Sætningen i sig selv er der jo intet bemærkelsesværdigt i. Tidspunktet er dog værd at lægge mærke til. Klokken var nemlig 7:55. Eleverne Havde siddet parate på deres pladser siden 7:50, og vi hyggesnakkede bare og ventede på at klokken skulle ringe ind. Det var ikke første gang de sad parat 10 minutter før timen skulle starte, overhovedet ikke. Det var bare første gang jeg lige tog det ind. Jeg havde simpelthen ikke lige “opdaget”, at vi havde nået det punkt hvor det var reglen snarere end undtagelsen. Mega fedt! 🙂

Vi er forøvrigt også begyndt at supplere vores “almindelige” spil i spilrummet, med spil i klasselokalet. Her projekterer vi spillet op på vores tavle, og bruger spillet i undervisningen. F.eks. har vi gennemgået de engelske gloser vi skal bruge når vi skaber en karakter i Guild Wars 2, eleverne skiftes til at forklare og undervise deres kammerater i forskellige spil-elementer, og vi har gennemført forskellige in-game puzzles på klassen, som hold. Indtil videre har det været en stor succes. Elevernes øjne lyser ofte op i forventning hvis jeg har min computertaske med ind i klassen om morgenen.

Men, men … det er torsdag, hverdag, og jeg skal møde om lidt. Jeg må hellere komme igang. 😉