SLIS2014


I tirsdags skulle vi præsentere vores metode på SLIS2014 – Computerspil og spildynamikker i undervisningen. Desværre var Stine forhindret i at deltage. Det skulle dog ikke afholde den resterende halvdel af Skolen i spil fra at deltage i arrangementet alligevel. 😉

Det var et rigtigt godt arrangement med en utrolig høj koncentration af dygtige og engagerede mennesker. Tak til SLIS.dk – formidlingsnetværk for spilbaseret læring i skolen for at arrangere det.

Hele eventet blev streamet live på bambuser, og kan stadig ses i sin fulde længde (4 timer) her: http://bambuser.com/v/5137552

Hvis nogle skulle have lyst til at opleve vores bidrag har vi klippet det ud af streamen og lagt det på vores youtube-kanal. For your convinience. Her er det:

 

Tak til alle der var med til at gøre tirsdag aften til en usædvanlig god oplevelse. 😀


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.