Studerende med sejt på!!!


GBL klassen – nu med studerende in action

Maria og Hanne vores to studerende var i dag i kamp for første gang – solo flyvning…
Og det gik så godt…

De havde to lektioner med engelsk med nogle top motiverede drenge, der bare glæder sig til at lære engelsk. Vi har valgt at the hook til engelsk undervisningen skulle være papirrollespil – pen & paper – da vi så småt er begyndt at spille rollespil på engelsk. Tore er gamemaster på engelsk og jeg er oversætter. Det fungerer rigtigt godt og det er den form Maria og Hanne, har valgt at bruge i deres undervisning.

Igen er det ganske simpelt – men genialt:-) at bruge kendte ord og billeder til at skabe “the need to know” for eleverne. Altså hvis de lærer det her engelsk noget, bliver de bedre til at spille spillet.

Maria og Hanne har lavet et super godt kortspil med billeder af økser, dronninger, krigere osv. så drengene kan få øvet disse ord på engelsk, men også få øvet nogle høfligheds fraser så som please, can I have og thank you.

Det gik godt og det går nok endnu bedre i morgen… Sådan, damer!

I fredags scorede de damer også nogle billige point, da Maria havde inviteret sin storebror, Peter på besøg. Og det seje ved Marias storebror er at han laver apps og gerne vil lave computerspil til unger som vores…
Igen fik vi lige smidt lidt reality ind i det hele og Peter kunne fortælle at man både skulle have en god eksamen og være god til både matematik og engelsk for at kunne læse der hvor han læser…

Og så smed han lige trumfen ved at fortælle at han var halv cool til Starcraft II og at han da gerne tog imod en udfordring – den kom prompte og så var der super stemning i Multimedierummet!

Efter 2 gode spil var det tid til madpakker og Peter fik ikke et øjebliks fred, men svarede på spørgsmål hele spisepausen og hele udepausen… Godt gået!

Vi nåede lige et lille spil efter middag og så måtte vi sige farvel til Peter…

Tusind tak for besøg – vi glæder os til at se mere til dig og Pixeleap!

Og Hanne og Maria – vi går ind i kampen igen i morgen – jeg glæder mig og syntes I er for seje!!!


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.