Vi er foran!!!!?


Ahhh, kan det nu passe? Men ja, jeg tror det! Vi har forberedt et monster langt forløb til Torchlight II med både grammatik, litteraturundervisning, tolkning og forhåbentlig noget selvindsigt!
Eleverne skal forme deres Avatar i spillet, skrive en livshistorie til deres rollespilsrolle og i den gode stol, hvor deres klassekammerater skal fortælle dem hvad de syntes de er gode til! Derefter skal
de lave dem selv som helt!
Vi har valgt at kalde dette forløb A Heros Journey.
Gennem hele forløbet skal vi læse og analysere billedromanen “Jeg er Frede. ( men det er ikke altid det de andre kalder mig)”.
Det bliver spændende og sjovt og forhåbentligt udfordrende for os alle!


Om Tore Neergaard Kjellow

Tore er stifter og ejer af firmaet Skolen i spil, der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund indenfor IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu en af landets førende eksperter på området. Tore er erfaren foredragsholder, og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.