Vi er foran!!!!?

Ahhh, kan det nu passe? Men ja, jeg tror det! Vi har forberedt et monster langt forløb til Torchlight II med både grammatik, litteraturundervisning, tolkning og forhåbentlig noget selvindsigt!
Eleverne skal forme deres Avatar i spillet, skrive en livshistorie til deres rollespilsrolle og i den gode stol, hvor deres klassekammerater skal fortælle dem hvad de syntes de er gode til! Derefter skal
de lave dem selv som helt!
Vi har valgt at kalde dette forløb A Heros Journey.
Gennem hele forløbet skal vi læse og analysere billedromanen “Jeg er Frede. ( men det er ikke altid det de andre kalder mig)”.
Det bliver spændende og sjovt og forhåbentligt udfordrende for os alle!